Brf Fårholmen

Naturskönt boende vid Klarälven

Månad: mars 2014

Kampanjer från Sappa

Sappa har just nu tre kampanjer:

C More Film för 99 kr per månad
Viasat Sportpaket i 12 månader – få tre frimånader!
C More Sport utan bindningstid

Som vi har meddelat om tidigare kommer TV4 Sport byta namn till TV12 den 29:e mars. Samtidigt så byter TV4 Sport Xtra namn till TV4 Sport. TV4 HD att läggas till i Sappa Alltid den 1:a april. För att kunna se TV4 HD krävs en HD-box eller HD-modul tillsammans med en TV som stödjer HD med CI+.

Förändringar Sappa

Information från Sappa:

Idag behöver Sappas kunder skaffa Sappa Alltid till varje tv-apparat där de vill se digital-tv. Framöver kommer Sappa Alltid ingå på upp till 4 tv-apparater. För att få detta att gå ihop behöver vi höja priset på Sappa Alltid till 49 kr/mån.

Kunder som ser digital-tv på 2 tv-apparater kommer spara 17 kr/mån på förändringen. Ännu mer sparar de som tittar digitalt på fler tv än så. För kunder som ser digital-tv på 1 tv-apparat blir det istället 16 kr dyrare varje månad. Vår förhoppning är att enkelheten i det nya upplägget kommer överväga att några av våra kunder får en prishöjning på 16 kr/mån.

För nya kunder gäller det nya upplägget från och med den 1 april 2014. För de som redan är kunder hos Sappa, förändras Sappa Alltid den 1 maj. Ett undantag finns. Vi höjer inga priser under bindningstider och därför får kunder som har digital-tv på 1 tv-apparat och ett bundet abonnemang prisändringen först när bindningstiden löper ut.

© 2020 Brf Fårholmen

Tema av Anders NorenUpp ↑